REFERANSER

 • LIVSKUNST akademiet

  “Kjære Maria. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne for å være ærlig, men jeg vil takke deg.

  Jeg vil takke deg for at du plukket meg opp fra gjørma da alt storma, og var helt svart første dag jeg kom inn til deg til time.

  Jeg vil takke deg for at du var der og hørte på meg. Du hørte virkelig på meg!

  Du var en terapeut, du var et medmenneske, du var en venn, du var en lytter, du var en skulder å gråte på, men viktigst av alt; du var der. All den tiden jeg har brukt på terapitimer hos deg, har sakte men sikkert gitt meg styrke til å takle utfordringer i hverdagen, og til sakte men sikkert bygge meg selv til menneske igjen, bit for bit.

  Jeg vet virkelig ikke hvor jeg hadde vært eller hvordan det hadde gått med meg i dag, hadde det ikke vært for at du hadde hørt på meg, gitt meg råd, fått meg til å le, grått, vært dritt forbanna, og fått fram de verste og beste tingene som jeg har i kroppen og hjernen min. For det har virkelig vært en reise og et eventyr uten sidestykke.

  Jeg er glad for at jeg tok tak i mine egne problemer og fikk time hos deg, og jeg klapper meg selv på skuldra for alt jeg har klart og fått til med mine tanker, følelser og egen selvfølelse det siste året.

  Jeg har vokst helt vilt som person, og har mye bedre kontroll over meg selv enn jeg noen gang har hatt før på mine 27 år på denne planeten. For å være helt ærlig, den dag i dag takker jeg deg for alt det du har gjort for meg fra dypt inn i hjerterota mi.

  Jeg tror ikke du skjønner hvor mye det her har betydd for meg, og hvor mye du faktisk har gjort for meg som person, og hvor mye du gjør for andre med det du holder på med.

  Jeg vil takke deg og si at jeg ble og er oppriktig glad i deg. Du ble rett og slett min person. Den som vet alt om meg, og det skremmer meg ikke. Tusen takk skal du ha. ”

 • LIVSKUNST akademiet

  “Jeg kan absolutt anbefale Maria som coach. I løpet av en periode på et halv år har jeg hatt coaching timer med Maria, og det har vært veldig klargjørende for meg og mine prosesser.

  Jeg er imponert over hvordan hun, ved hjelp av enkle spørsmål, hjelper meg til å se sammenhenger og få nye erkjennelser ifht temaer som jeg trodde var gjennomgransket fra før, men likevel fastlåste. Etter en samtale har noe løsnet og jeg kommer meg videre.

  I etterkant kan jeg se at flere av temaene mine faktisk er blitt "historie".

  Maria viser en profesjonell holdning og er tydelig og målrettet. Samtalene har framdrift og hun hanker meg inn når jeg sklir ut. Hun hjelper meg å se essensen i øyeblikkets kaos.

  Til tross for hennes profesjonalitet, har hun innlevelse, vàrme og nærvær.

  Jeg er dypt takknemlig for den hjelpen jeg har fått av Maria.

  I tillegg til gode og klargjørende samtaler, har jeg fått et nyttig verktøy jeg kan bruke til å håndtere vanskelige situasjoner, følelser og tanker i hverdagen.
  Tusen takk, Maria ❤️”

 • LIVSKUNST akademiet

  “"Jeg oppsøkte Maria for å få hjelp med frykt og tvang/flink pike syndrom.

  Maria kombinerer TFT og coaching. Etter noen minutters lett tapping på ulike steder i ansikt og kropp har frykt og "oppheng" lettet.

  Ved hjelp av coaching har jeg fått kontakt med mine dypeste behov og lengsler. Jeg har grått og kjent meg omfavnet av Marias milde stemme og åpne spørsmål.

  Etterhvert har jeg utviklet en egenkjærlighet som jeg aldri før har kjent.

  Jeg har jobbet med å gi slipp på tvang i 15 år i terapi, men det er først hos Maria jeg har fått denne forløsningen.

  Maria er empatisk, oppriktig interessert, dyktig og trygg på det hun driver på med. ”

 • LIVSKUNST akademiet

  “Maria er ein svært dyktig coach, med kunnskap frå fleire fagfelt. Dette i kombinasjon med ein behagelig væremåte og medkjensle, vil eg gjerne tilråde å nytte denne tenesta.

  Det fungerer vel så godt førebyggjande som etterpå.

  Ho deler gjerne av kunnskapen ho sit på, og du vil være i stand til å kunne ha med deg dette ved seinare situasjonar ein måtte kome ut for.

  Berre gode opplevingar frå desse metodane. ”

 • LIVSKUNST akademiet

  “Absolutt å anbefale!

  Maria har hjulpet meg i tunge stunder, også hjulpet meg ut av traumatiske hendelser og tanker, angst og depresjon. Mestring på jobb, oppgaver og ting som skulle gjennomføres.

  Hun har hjulpet meg til å få trua på meg sjølv, få ting på riktig plass osv.”

 • LIVSKUNST akademiet

  “Jeg har vært med i Mentorinsider gruppa i 4 mnd . Måten coachene Maria og Ellen har lagt opp denne «reisen» treffer meg så inderlig. Det gir gode verktøy til å gå innover, og i dybden i meg selv, på en trygg og god måte. Dette er coacher med bred kompetanse, stor innsikt , varme, verdighet og klokskap.
  Dette er noe jeg har savnet, og så takknemelig for jeg har funnet, og med denne erfaringen kan jeg med trygghet anbefale videre denne formen for selvutvikling,
  Maria og Ellen har et unikt konsept som jeg tror og håper at mange kan få glede av 😊”

  Medlemsportalen MentorInsider - Kunsten å lede seg selv - perfekt uperfekt

 • LIVSKUNST akademiet

  “Referanser-
  Jeg anbefaler sterkt denne gruppa! Er nå med i en annen gruppe ledet av Maria og en annen coach, og jeg har opplevd positive endringer i livet mitt på kort tid.

  Det er som om Maria finner de viktigste verktøyene som hun deler videre. I tillegg er det noe med Marias vesen som er helbredende i seg selv, hun virker så grunnet og ekte interessert i oss. Jeg kjenner meg verdifull og får håp. ☺️”